Navigation

PEA capsules

PEA (palmitoylethanolamide) is een natuurlijke goed onderzochte lichaamseigen stof met meer dan 400 klinische wetenschappelijke publicaties. Iedere PEA capsule bevat 400 mg pure palmitoylethanolamide. PEA heeft zeer waardevolle toepassingen. In bepaalde situaties waarbij er een verhoogde behoefte bestaat kan het uiterst zinvol zijn PEA in te nemen in de vorm van een voedingssupplement.

 

PEA capsules

PEA capsules

1 verpakking met 60 vegetarische capsules

€ 29,95

PEA bevat per dagdosering (= 3 capsules)
PEA (palmitoylethanolamide) 1200 mg

Ingrediënten

PEA (palmitoylethanolamide), HPMC (vegetarische capsulehuls).

Hulpstoffen

Geen

Kenmerken

– 100% pure PEA (palmitoylethanolamide)
– Geoptimaliseerde formule
– Hoogwaardig voedingssupplement op natuurlijke basis
– Bevat de hoogste concentratie (= 400 mg) PEA per capsule
– Verpakt in hygiënische doordrukstrips, ook makkelijk om mee te nemen
– Geproduceerd in Nederland

Wijze van gebruik
Volwassenen, driemaal daags een (1) capsule tijdens of na de maaltijd met voldoende water innemen. De PEA (palmitoylethanolamide) capsules kunnen desgewenst ook eenvoudig geopend worden om het pure palmitoylethanolamide poeder over de maaltijd te strooien of door de yoghurt te mengen. Gebleken is dat 3 maal daags 1 capsule van 400 mg gedurende de eerste 2 maanden een goede dosering is. Wanneer na 2 maanden het gewenste effect bereikt is, kan de dosering naar eigen welbevinden worden verlaagd naar 2 maal daags 1 capsule van 400 mg.

PEA crème
Je kunt de PEA capsules ook prima combineren met de PEA crème.

Algemeen
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Netto inhoud
37,5 gram

Beschikbaarheid
Uit voorraad leverbaar

Brievenbusverpakking
Deze handige verpakking past door de brievenbus.

Hulp nodig?
Wij begrijpen maar al te goed dat het soms lastig kan zijn om een juiste keuze te maken. Voor alle mogelijke vragen kun je ons daarom bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s’ avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@vitaldirect.nl Laat gerust van je horen, we helpen graag!

Gratis verzending
Bestellingen in Nederland en België worden gratis thuisbezorgd.

Voor meer informatie en advies
kun je bellen met 073 – 522 3424
Of stuur een e-mail naar info@vitaldirect.nl

Direct bestellen